Iedereen Telt

12 maart 2018

Een greep uit de activiteiten van de PvdA Weert van afgelopen week.

– Dinsdag heeft Malika een thema bijeenkomst bijgewoond over alcohol misbruik bij jongeren onder de 18 jaar bij het sport en bij sportverenigingen. Een voortreffelijk presentatie verzorgd door dr. van der Lely, een kinderarts uit Delft. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar hersenschade die ontstaat door alcoholmisbruik door jongeren.
– 8 maart internationale vrouwendag, Malika en Chantal zijn naar een bijeenkomst geweest verzorgd door Famale in het Munttheater waar drie vrouwen aan het woord zijn geweest om over hun loopbaan en ontwikkeling te vertellen. Het Female netwerk bestaat 20 jaar en dit jaar staat in het teken van delen en verbindingen leggen.
– 9 maart zijn Leon, Chantal en Malika naar Bibliocenter Weert geweest voor speeddaten met inwoners van Weert. We hebben een paar leuke gesprekken gevoerd over de toekomst van Weert waarin thema’s als wonen, werken, leefbaarheid, leegstand binnenstad en infrastructuur aan de orde kwamen.
-10 Maart Vanmorgen zijn we met z`n alle aanwezig geweest bij het lijsttrekkersdebat. In de middag hebben we ons opgesplits. Een aantal van ons zijn naar zorgcentrum Hieronymus gegaan om mee te doen met NLdoet ‘Heel Land van Horne bakt’. Namens de PvdA hebben we twee taarten gebakken en samen met de bewoners van Hieronymus hebben we alle taarten geproefd en beoordeeld. Van de tien bakkers hebben wij de 4e prijs binnen gehaald voor de PvdA Weert. We zijn blij met het resultaat maar het was nog mooier om te zien hoe de mensen er van hebben genoten!! De andere helft is de wijk Moesel in getrokken.Later zaterdagmiddag waren wij in de binnenstad te vinden samen met Lilianne Ploumen
Het was een drukke, leuke week waarin we veel mooi, inspirerende gesprekken hebben mogen voeren met inwoners van Weert.

Want iedereen telt.