Door op 18 september 2013

Wat de komende tijd allemaal op tafel komt!

Dan de grondverkoop op Kampershoek 2.0, Ja weer een persbericht met de kop:

Gronddeal van 5.3 miljoen voor Kampershoek 2.0

Was het maar zo eenvoudig. Het gaat hier over een koopoptieovereenkomst met Proptimize. Een optie dus. Dat betekent dat je nog geen ‘m2  hebt verkocht en nog geen cent binnen hebt. Het enige is dat als de optienemer een gegadigde heeft er grond wordt aangekocht. Dat kan nu zijn, over een half jaar over 12 maanden  of niet. De optie loopt 2 jaar. Dus voorlopig geen zekerheid. De leden van de commsie ruimteljke ordening mochten een blik werpen op de eerste beelden van het mogelijk te bouwen logisiteke centrum. Ik vond het in een woord LELIJK. Als het wordt gebouwd ben ik blij dat het niet direct aan de A2 komt te liggen. Waar ik wel de discussie nog over wil voeren is het beeldkwaliteitsplan van Kampershoek 2.0. Dit plan is een onderdeel van het Bestemmingsplan. Dit gebouw past niet binnen het bestemmingsplan. Daar zal zeker het nodige over worden gezegd. Al met al een bewogen week.

Nog meer activiteiten voor mij komen eraan:

De komende week staat er een info avond over het Beekstraatkwartier en de infrastructuur op Kampershoek op de agenda. Maandag is er fractie vergadering en dinsdag heb ik een gesprek met de kiescommissie. Tijdens de fractievergadering maken we kennis met nieuwe leden. Altijd leuk en het voelt goed, sommige nieuwelingen ken ik.

Wat dinsdag betreft, ik ga nog graag een keer voor het raadslidmaatschap. Krijg er energie van en vind het geweldig om te doen. Iets mogen betekenen voor de mensen van Weert, je oor te luister leggen, praten en zoeken naar oplossingen samen met de inwoners van Weert.

Ik begrijp dat we positief willen denken en doen, maar je zult wel eerlijk en duidelijk moeten vertellen wat er precies speelt. Dat is mijn insteek.

Vandaag genoten van de Lichtenberg experience! wat een fantastische middag hebben we mogen beleven. het weer was goed, de ambiance voortreffelijk en de talenten uit Weert lieten iedereen genieten.

Alle deelnemers: Super bedankt!

De organisatie van de Open Monumenten dag verdient ook, een groot compliment.